Egenskaper
Egenskaper

Føl deg hjemme med en av våre luksuriøse villaer i Alicante

Føl deg hjemme med en av våre luksuriøse villaer i Alicante
20 sep. 2019

Med sine fantastiske 244 kilometer kystlinje ser Costa Blanca i Spania i dag vakrere ut enn noen gang fra våre luksuriøse villaer i Alicante. Avantgarde-strukturene er pålagt med karakter, slik at innbyggerne kan gi seg selv gleden av å glede seg til de klemmer hvert hjørne.

Tidlig om morgenen stiger solen sky i øst og gjør et landskap fullt av naturformue uskarpt. Fuglene flyr over det eksklusive hjemmet med drivkraft, og solen trenger gjennom vinduene for å advare innbyggerne om at dagen allerede har begynt. Oppvåkningene er alltid late, men de kan bli underholdende med en privilegert utsikt over fjellene og Middelhavet .

Intimitet er en av de store grunnene til at vi bestemte oss for å satse på et hjem borte fra travle av store hovedsteder og gjøre oss kjent med et økologisk miljø . I tillegg kompletteres oppholdet vanligvis med et privat basseng, boblebad, treningsstudio, innglasset terrasse og en velholdt hage som lekeplass for de små i huset . Dette er det levende bildet av lykke.

Oppdag de mest uvanlige stedene i luksuriøse villaene våre i Alicante

Det er en glede å kunne komme seg hjem og ha alle mulige bekvemmeligheter både innendørs og utendørs. Faktisk, med luksusvillaene i Alicante vil du ikke være bekymret takket være den enkle tilpasningsevnen med integreringen av de nyeste markedstrendene .

En eiendom med egenskaper ved dette kaliberet fortjener bare å bli levd til fulle. Hvis du har råd til å leve i det, hvorfor ikke dele det? Gi deg selv gleden av å forbedre søvnstimene dine og se familien vokse i rolige områder uten fare. Plasseringen til hvert av de luksuriøse husene er perfekt designet slik at støy og forurensning ikke er en plage .

Sikkerhet er et av de sterke punktene i villaene som begynner med pansrede dører og 24 timers overvåking . I tillegg er de preget av å ha en lett tilgjengelighet til stranden og det historiske sentrum hvor du vil ha de mest nødvendige tjenestene: supermarked, skole, sykehus, helsestasjoner, apotek, etc. Hver minste detalj betyr noe når du vurderer hele eiendommen.

Besøk katalogen over de mest attraktive luksusvillaene i Alicante

Spain Estate er dedikert til promotering av luksuriøse villaer i Alicante som ligger i de mest miljømiljøene i Benijófar, Ciudad Quesada (Doña Pepa), Rojales, Guardamar del Segura, Benidorm (Polop, Finestrar), La Marina, Torrevieja (La Mata), Orihuela Costa (Campoamor, Punta Prima, La Zenia, Villamartin), San Miguel de Salinas , blant de mest fremtredende.

Eiendomsmeglerne bryr seg om kundens velvære, så de tilbyr bare eiendommer av høy kvalitet i områdene på Costa Blanca Nord og Sør . Din mulighet har kommet, og du har bare et lite trykk igjen:

  • Adresse: Maria Parodi Street nr. 2 Torrevieja 03181 (Alicante). Google Maps: https://g.page/SpainEstate
  • Mobil: (+34) 671 200 307
  • Fasttelefon: (+34) 966 056 676 E-post: info@spainestate.com

© 2024 Spain Estate · Juridisk merknad · Privatliv · Cookies · Web kart

WhatsApp