Egenskaper
Egenskaper

Nybygget toppleilighet til salgs i Playa Flamenca, Orihuela Costa

Ref.:SE07-19
98m2
3
2
Fra 466.150€
Varsle prisnedgang

Kjennetegn

Soverom: 3
Baderom: 2
Inne: 98m2
Lager du mat: 1
Energi~~POS=TRUNC: Igang
Balkong: 39 m2
Avstand til strand: 750 Mts.
Avstand til flyplass: 45 Km.
Avstand til fritid: 5 Min.
Energiklassifisering
Energiklassifisering:
Igang

Beskrivelse

Nieuw appartement op de bovenste verdieping te koop in Playa Flamenca, Orihuela Costa

Dit hoogwaardige bouwproject is gelegen in Playa Flamenca, een van de meest populaire gebieden in Orihuela Costa.

Het wooncomplex heeft appartementen met 2-4 slaapkamers en 2 badkamers, een gemeenschappelijk zwembad en prachtige groene zones.

Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping en heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en een groot terras.

Het moderne wooncomplex waartoe het behoort, bevindt zich in een gebied dat op loopafstand alles heeft wat u nodig heeft: restaurants, tapasbars, supermarkten, sportschool, stranden, lokale markten, enz.

Er zijn verschillende golfbanen in dit gebied zoals Campoamor, Villamartin en Las Colinas Golf. Het is ook goed verbonden met de winkelcentra in La Zenia en Torrevieja en op slechts 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante - El Altet.


Redenen om een appartement te koop te kopen in Playa Flamenca, Orihuela.


Playa Flamenca is een levendige urbanisatie van Orihuela Costa, die behoort tot de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap.

Deze urbanisatie kreeg die naam omdat de eerste bouwers van Belgische origine waren, concreet uit Vlaanderen.

Dit gebied heeft een aantal grote voordelen als u besluit hier te gaan wonen:

  • Het is een rustige omgeving en de huizenmarkt is divers en gediversifieerd, van villa's aan zee, herenhuizen en woningen met zwembad, ideaal voor een ontspannen ontsnapping gedurende het jaar of om er permanent in te verblijven.
  • Het heeft twee zandstranden, het strand van La Mosca en het strand van La Estaca, bekroond met de blauwe vlag sinds 1992, met een grote verscheidenheid aan diensten voor watersportliefhebbers, strandbars en restaurants die deze stad tot een van de meest aantrekkelijke in dit mediterrane kustgebied maken. .
  • Het is niet eenvoudig om een exacte populatie vast te stellen, aangezien het jaarlijks veel bezoekers heeft en bijgevolg variabel is, de meerderheid bestaat uit Britten, Duitsers, Belgen en Scandinaviërs, vanwege de aangename winters en de hoogwaardige voorzieningen die de urbanisaties bieden.


Meer informatie: +34 671 200 307

www.spainestate.com


Plassering

Økonomi

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 400.171 GBP
  • Russiske rubelen: 400.171 RUB
  • Sveitsiske franc: 457.293 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.652.658 CNY
  • Dollar: 506.006 USD
  • Svenske kroner: 5.338.816 SEK
  • Den norske kronen: 5.419.460 NOK

Kontakt oss

Responsable del tratamiento: Spain Estate, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

© 2024 Spain Estate · Juridisk merknad · Privatliv · Cookies · Web kart

WhatsApp